Fjellerup Private pasningsordning

Fjellerup Private pasningsordning ligger midt i byen mellem Gislev og Ryslinge lige ud til amtsvej,(stor gårdsplads så man trygt kan tage barn ud og ind af bil) centralt for jer der skal videre mod Nyborg, Svendborg, Ringe,Fåborg og Odense. Fjellerup er kendt for fartellefanten som vinker med snablen når hastigheden overholdes, det var derfor en naturlig ting da jeg startede min private pasningsordning i 2013 at mit logo blev en elefant.

Alt her foregår i stille og rolig tempo på børnenes premisser,hvor der tages hensyn til det enkelte barn.

De bliver trøstet og stimoleret får ros og kram, bliver udfordret / udviklet og selvhjulpne og lærer at tage hensyn til hinanden så de er rustet til børnehave.

Der er regler og faste gøremål hver dag så børnene på den måde får en tryg og rolig hverdag og når vi skal ud af huset gør jeg meget ud af at fortælle hvad vi skal så børneme er godt forberedt.

Vi får frisk luft hver dag enten leger vi i haven hvor der er masser af plads at rører sig på, eller går tur evt. til skoven eller legepladsen. Vi besøger også tit den lokale bondegård.

En formiddag om ugen mødes vi med andre kollegaer i gymnastiksalen hvor vi synger og leger, får styrket kroppen motorisk og udviklet det sociale blandt mange børn. 

 

Vi tager på mange ture både alene men også sammen med kollegaer foreks. til Odense Zoo - Egeskov Slot - Stranden - Naturlegepladsen Strandvænget i Nyborg - Naturama i Svendborg og hvad der ellers falder os ind.

Vi deltager i Åbenlågedage i børnehaven som er et tilbud fra Fåborgmidtfyn kommune. Når et barn skal til at starte i børnehave besøger vi den børnehave det skal starte i et par gange.

Der bliver arbejdet meget med det enkelte barns udvikling både sprogligt, personligt og det sociale, de lære at tage hensyn og hjælpe hinanden, og blive selvstændig.

Der bliver holdt forældre/børn kom sammen en til to gange årligt og bedsteforældre dag.

Det er en pasningsordning hvor der er tid til både børn og forældre med en god daglig dialog så alle kan føle sig trygge og velkommen.

En pasningsordning som ønsker et tæt samarbejde med forældre og hvor både ris og ros modtages med et smil🙂

 

Står du/i og skal til at finde en pasningsordning til jeres lille guldklump er du/i meget velkommen til at give  et kald og komme på besøg også selvom du måske ikke er nedkommet endnu ( og selvfølgelig helt uforpligtende) det betyder meget for både jer forældre og mig at i føler jer trygge når i skal til at afleverer jeres barn i min pasningsordning.

 

 

 

                                      

Nyeste kommentarer